Op de Bijenschans vinden we het belangrijk om kinderen echt goed voor te bereiden op de wereld van morgen. Daarom bieden we meer dan alleen basisonderwijs. Kinderen kunnen ook voor peuterarrangementen en voor- en naschoolse opvang bij ons terecht. Hiervoor bundelen we krachten met peuterspeelzaal de Bijenkorf en buitenschoolse opvang Eigen&Wijzer.

Stichting Eigen&Wijzer. Voor buitenschoolse opvang

Opvang nodig na school? Bij basisschool de Bijenschans verzorgt Stichting Eigen&Wijzer de buitenschoolse opvang. Zij maken daarvoor gebruik van de lokalen in de Bijenschans. Kinderen hoeven dus niet naar een andere locatie, dat scheelt. En er wordt nauw samengewerkt. Zo is je kind al vroeg bij ons in beeld.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Peuterspeelzaal de Bijenkorf

Peuters mogen vanaf 2 jaar naar de peuterspeelzaal. De ervaring leert dat het voor kinderen bijzonder plezierig is om, als ze vier jaar geworden zijn, van de peuterklas naar de kleuterklas te gaan door (letterlijk) de gang over te steken. Daarom is in ons gebouw ook peuterspeelzaal de Bijenkorf gevestigd. De medewerkers en leerkrachten van de Bijenschans en de Bijenkorf werken nauw samen waardoor de overgang van de peuter- naar de kleuterklas vaak natuurlijk verloopt.

Inschrijven bij de peuterspeelzaal is mogelijk via de website van Eigen&Wijzer.